Voer uw zoekwoord in

Vrolikstraat 256-258-260

Vrolikstraat 256-258-260

IN Gerealiseerd, Beleggingen
portfolio
Doel project:
Belegging
Object:
Geheel pand
Oplevering:
Deels verhuurd
Aantal lagen:
5
Oppervlakte:
1180 m2
Status:
Verhuurd
Makelaar:
Mar. J. Heule makelaardij
Over het project

De panden aan de Vrolikstraat 256, 258 en 260 zijn in mei 2013 door Stadswacht B.V. aangekocht. Na de levering zijn de medewerkers van Stadswacht B.V. in gesprek gegaan met de huurders van de woningen. De staat van onderhoud van panden was dan ook zeer slecht. Na met alle huurders een plan van aanpak gemaakt te hebben zijn alle huurders één voor één uitgeplaatst naar andere kwalitatieve betere en betaalbare huurwoning. Nadat de laatste huurder in februari 2014 het pand heeft verlaten is Stadswacht B.V. direct begonnen met dit grote project. Na alles volledig gesloopt te hebben van binnen is de aannemer begonnen met de het herstellen van alle drie de funderingen. De verder werkzaamheden bestonden uit het realiseren van een uitbouw op de begane grond, het maken van terrassen op de 1e etage. Het verdiepen van de balkons op de 2e, 3e etage en het realiseren van een dakopbouw op de 5e etage met aan weerszijde dakterrassen. Na renovatie zijn de panden gesplitst in 15 rechten en vervolgens verhuurd.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit voorop staan.

Indien u iemand weet welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?