Voer uw zoekwoord in

Chasséstraat 41

Chasséstraat 41

IN Gerealiseerd, Beleggingen
Doel project:
Ontwikkeling voor belegging
Object:
Bovenkant
Oplevering:
Verhuurd
Aantal lagen:
4
Oppervlakte:
200 m2
Status:
Verhuurd
Makelaar:
Expat Housing
Over het project

Stadswacht B.V. heeft de bovenwoningen aan de Chasséstraat 41 te Amsterdam aangekocht.

Het bovenstuk verdeeld over vier lagen (3 woningen + zolder) is leeg geleverd door verkoper. Na aankoop zijn de vergunningen aangevraagd om de 3e + 4e samen te voegen tot 1 ruime woning. De 4e etage is uitgebouwd tot het eind van de achtergevel met een riant dakterras van +/- 48m2 bovenop deze nieuwe uitbouw. Ook de woningen op de 1e als 2e etage zijn volledig gestript en opnieuw ingedeeld en verbouwd tot luxe woningen. De kunststof kozijnen aan de voor- als achterzijde zijn vervangen door houten kozijnen, dit in samenspraak met Welstand.

Het pand is na renovatie gesplitst. Alle drie de woningen zijn vervolgens netjes verhuurd en worden aangehouden als belegging voor de lange termijn

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, discretie en snelheid voorop staan.

Indien u iemand kent welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst, dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?