Voer uw zoekwoord in

Van de Hoopstraat 127

Van de Hoopstraat 127

IN Gerealiseerd, Beleggingen
portfolio
Doel project:
Belegging
Object:
Geheel pand
Oplevering:
Deels verhuurd
Aantal lagen:
5
Oppervlakte:
240 m2
Status:
Verhuurd
Makelaar:
Expat Housing
Over het project

Het pand aan de Van der Hoopstraat 127 in Amsterdam Westerpark is in 2014 door Stadswacht B.V. aangekocht. Het pand verdeeld over 5 lagen (4 woningen + bergingen) was deels verhuurd. Bij aankoop was bekend dat de fundering slecht was. Na aankoop is een plan van aanpak gemaakt tezamen met de zittende huurders welke zijn uitgekocht c.q. uitgeplaatst. In 2015 is begonnen met de grondige renovatie. Zo is de fundering vernieuwd en zijn de vloeren geïsoleerd. De kozijnen aan de voor- als achtergevel zijn vernieuwd. De balkons aan de achterzijde zijn verdiept. Het dak is opgehoogd, geïsoleerd en voorzien van een dak huisje met dakterras. Het pand is uiteindelijk gesplitst en verhuurd. Het pand zal worden aangehouden als belegging.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit voorop staan.

Indien u iemand weet welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt een overeenkomst dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

 

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?