Voer uw zoekwoord in

Linnaeusstraat 70 & 72

Linnaeusstraat 70 & 72

IN Gerealiseerd, Verkocht
Doel project:
Verkoop
Object:
Geheel pand
Oplevering:
Deels leeg
Aantal lagen:
5
Oppervlakte:
400 m2
Over het project

De 2 panden aan de Linnaeusstraat 70-72 zijn in mei 2014 door Stadswacht B.V. aangekocht en reeds turn key opgeleverd aan diverse kopers.

Volledig, zeer hoogwaardig gerenoveerde en uitstekend geïsoleerde appartementen in het gezellige Oost!

Midden in het gezelligste stukje van Oost, op loopafstand van vele leuke cafés, restaurants en het uitgebreide nieuwe winkelcentrum “Oostpoort”, zijn deze luxe appartementen gelegen. Ook diverse supermarkten en het Oosterpark treft u in de nabije omgeving. De woningen zijn uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto (A10 is op 5 minuten afstand). Per fiets bent u binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam.

De renovatie is afgerond en aan alles is gedacht; zo zijn de nieuwe kozijnen met dubbele beglazing al geplaatst en de dakbedekking is vernieuwd inclusief nieuwe dakpannen. Tevens zijn er nieuwe, ruime terrassen gecreëerd. Intern zijn alle appartementen geheel vernieuwd en door de grote raampartijen zeer licht.

Daarnaast is elke woning voorzien van spotjes, een ingebouwd geluidssysteem (Sonos), een visgraatparketvloer en een keuken met diverse inbouwapparatuur (SMEG). De luxe badkamer is uitgerust met Pandoma stucwerk, een handdoekradiator, separate inloopdouche , een iPod-aansluiting voor muziek en een jacuzzi met televisie.

Middels een vaste trap is het dakterras toegankelijk met waanzinnig uitzicht! Dit dakterras is voorzien van een buitendouche alsmede een gas- water- en elektra-aansluiting.

De appartementen zijn reeds verkocht via makelaar Draijer.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit voorop staan.

Indien u iemand weet welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?