Voer uw zoekwoord in

Westzijde 243

Westzijde 243

IN Actieve projecten
Doel project:
Belegging
Object:
Geheel pand
Oplevering:
Leeg
Aantal lagen:
3
Oppervlakte:
1380 m2
Over het project

Het kantoorpand aan de Westzijde 243 te Zaandam is op 21 juli 2016 aangekocht en op 15 september 2016 direct afgenomen. Door de financiële daadkracht is Stadswacht in staat om bijzonder snel onroerend goed te kopen en af te nemen.

Het kantoorpand met drie verhuurde winkels op de begane grond is gelegen in het centrum van Zaandam. De 1e als 2e etage en de volledige kelder is door verkoper leeg geleverd. Op de 1e etage, groot +/- 357m2 worden 6 éénkamerappartementen ontwikkelt van +/- 38m2 > 52m2. De appartementen worden turn-key, met luxe keukens, badkamers als vloeren opgeleverd. De 2e etage is net als de 1e etage +/- 357m2. Ook hier ontwikkelen wij 6 luxe éénkamerappartementen. I.v.m. de mogelijkheden in het bestemmingsplan zal op het platte dak nog 5 éénkamerappartementen worden gerealiseerd. Deze penthouses hebben enorme terrassen op het dak. De in totaal 17 appartementen worden verhuurd via Expat Housing. Alle appartementen worden voorzien van eigen CV-ketel, nieuwe kozijnen en parketvloeren. Ieder appartement heeft een ruime berging in de kelder. Start werkzaamheden medio April/Mei 2017.

Kortom, het pand wordt in ieder geval volledig en grondig gerenoveerd. De woningen worden vervolgens verhuurd via Expat Housing en beheerd via makelaar Draijer.

Ook uw pand verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, financiële daadkracht, kwaliteit en integriteit voorop staan.

Indien u iemand weet welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?