Voer uw zoekwoord in

Kwakerstraat 2

Kwakerstraat 2

IN Gerealiseerd, Verkocht
Doel project:
Verkoop
Object:
Geheel pand
Oplevering:
Geheel leeg
Aantal lagen:
6
Oppervlakte:
300 m2
Status:
Renovatie afgerond
Prijs:
850.000/-
Makelaar:
Verkoop makelaar Draijer
Over het project

Het pand aan de Kwakerstraat 2 h/k Bilderdijkkade is september 2013 door Stadswacht B.V. aangekocht en reeds turn key opgeleverd aan diverse kopers.

Het pand bestond uit een bel-etage + souterrain en 3 bovenwoningen met zolderbergingen. Na de fundering volledig herstelt te hebben is de zolderetage samengevoegd met de 3e verdieping. Dit appartement heeft zowel op de 3e als de 4e etage een verdiept balkon van 2 meter alsmede een waanzinnig dakterras. Het appartement op de 1e en 2e etage is officieel samengevoegd tot 1 riant appartement. Ook dit appartement heeft zowel op de 1e als de 2e etage verdiepte balkons/terrassen. Bel-etage en souterrain is na splitsing weer geleverd aan  verkoper.

De appartementen zijn hoogwaardig gerenoveerd en zijn gesplitst in 3 luxe vier kamer appartementen elk verdeeld over twee etages met dakterrassen en verdiepte balkons. De appartementen zijn gelegen op eigen grond op de hoek van de Kwakerstraat en de Bilderdijkkade. Door de hoekligging ontstaan waanzinnig lichte appartementen met een spectaculair weids uitzicht over de Bilderdijkgracht, Kwakersplein en Bellamyplein.

De appartementen zijn hoogwaardig opgeleverd met en zijn onder meer voorzien van luxe keukens en sanitair, een video intercom installatie, isolatievloer met een lamelparketvloer, gestucte wanden en geïsoleerde plafonds voorzien van inbouwverlichting, hoogglans afgewerkte paneeldeuren en vensterbanken, hardhouten ramen en kozijnen voorzien van dubbele isolerende beglazing,, modern (deur-) beslag, c.v. installatie met vlakke paneelradiatoren.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, discretie en snelheid voorop staan.

Indien u iemand kent welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst, dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?