Voer uw zoekwoord in

Tolstraat 85

Tolstraat 85

IN Gerealiseerd, Verkocht
portfolio
Doel project:
Stadswacht
Oplevering:
Amsterdam
Oppervlakte:
Belegging of verkoop
Over het project

Stadswacht B.V. heeft het pand aan de Tolstraat 85 te Amsterdam in mei 2014 aangekocht.

Nu de vergunningen reeds onherroepelijk zijn is begonnen met de aanvang van de werkzaamheden. Allereerst zal de fundering worden vernieuwd. De woningen op de 1e, 2e en 3e etage krijgen verdiepte balkons van 2 meter. De buitenruimtes van de etages worden +/- 14m2. De zolder etage zal worden omgezet naar woonruimte met ook hier een balkon van 2 meter diep en een dakterras van +/- 48m2. De kozijnen voor als achter worden vernieuwd. Uiteraard zal de gevel worden gevoegd.

De appartementen worden hoogwaardig opgeleverd en worden onder meer voorzien van luxe keukens en sanitair, een video intercom installatie, isolatievloer met een lamelparketvloer, gestucte wanden en geïsoleerde plafonds voorzien van inbouwverlichting, hoogglans afgewerkte paneeldeuren en vensterbanken, hardhouten ramen en kozijnen voorzien van dubbele isolerende beglazing,, modern (deur-) beslag, c.v. installatie met vlakke paneelradiatoren.

Verkoop start medio augustus 2015 via Mar. J. Heule Makelaardij.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit voorop staan.

Indien u iemand weet welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?