Voer uw zoekwoord in

Rhijnvis Feithstraat 6

Rhijnvis Feithstraat 6

IN Gerealiseerd, Beleggingen
Doel project:
Belegging
Object:
Geheel pand
Aantal lagen:
5
Oppervlakte:
250 m2
Status:
Verhuurd
Over het project

Het pand aan de Rhijnvis Feithstraat 6 is op 19 oktober 2016 aangekocht en op 26 oktober 2016 direct afgenomen. Door de financiƫle daadkracht is Stadswacht in staat om bijzonder snel onroerend goed te kopen en af te nemen. Het pand aan de Rhijnvis Feithstraat 6 is een pand met diverse aanschrijvingen.

Na datum levering heeft Stadswacht met het team aan architecten een doordacht plan ontwikkelt. Gezien de slechte fundering van het pand heeft Stadswacht de huurder van de begane grond een alternatieve huurwoning aangeboden welke zij hebben geaccepteerd. Met de Gemeente Amsterdam is een strakke planning gemaakt betreft de door Stadswacht uit te voeren werkzaamheden, te weten;

– funderingsherstel;
– het maken van constructieve doorbraken;
– vernieuwen van de kozijnen met HR++ glas aan de voor- als achterzijde;
– zolderetage verbouwen tot zelfstandige woning met dakhuis en dakterras;
– het vervangen, verdiepen en verbreden van de balkons aan de achterzijde;
– vernieuwen van het dak;
– gevel opnieuw voegen en de sier hekken aan de voorzijde herstellen:

Kortom, het pand wordt in ieder geval volledig en grondig gerenoveerd. De woningen worden vervolgens verhuurd via Expat Housing en beheerd via Heule Vastgoed Management.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, discretie en snelheid voorop staan.

Indien u iemand kent welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst, dan betalen wij u een aanbreng fee va

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?