Voer uw zoekwoord in

Vechtstraat 125

Vechtstraat 125

IN Gerealiseerd, Beleggingen
portfolio
Doel project:
Belegging
Object:
Geheel pand
Oplevering:
Verhuurd
Aantal lagen:
4
Oppervlakte:
400 m2
Status:
Verhuurd
Makelaar:
Expat Housing
Over het project

Het pand aan de Vechtstraat 125 in Amsterdam is door Stadswacht B.V. in 2016 aangekocht. Het pand is verdeeld over 4 lagen, 3 woningen met bergingen op de zolderetage. De woningen op de begane grond als 1e etage waren sociale verhuurd en de 2e etage in de vrije sector. Tezamen met de sociale huurder van de 1e etage is op een creatieve manier een berging gecreëerd op de 2e etage zodat er zodoende een royaal dubbel bovenhuis op 2e als 3e etage gemaakt kon worden. Het pand is verder volledig qua casco gerenoveerd. Zodoende is het dak geïsoleerd en zijn de kozijnen aan de voor- als achterzijde vernieuwd. Zowel de 2 sociale huurders als de huurder in de vrije sector kunnen genieten van hun gerenoveerde woningen. Het pand staat op erfpacht en is reeds gesplitst. Het pand zal worden aangehouden als belegging.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit voorop staan.

Indien u iemand weet welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt een overeenkomst dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

 

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?