Voer uw zoekwoord in

Reinier Claeszenstraat 82

Reinier Claeszenstraat 82

IN Gerealiseerd, Beleggingen
Doel project:
Belegging
Object:
Geheel pand
Oplevering:
Verhuurd
Aantal lagen:
5
Oppervlakte:
360 m2
Status:
Verhuurd
Makelaar:
Mar. J. Heule makelaardij
Over het project

Stadswacht B.V. heeft voor eigen rekening en risico  een prachtig beleggingspand aangekocht aan de Reinier Claeszenstraat 82 met in totaal 4 woningen. Het pand bestaat uit een woning op de begane grond met souterrain en 3 royale bovenwoningen. De woning op de begane grond als souterrain is volledig verbouwd en heeft een tuin van 90m2 op het zuiden. De woningen op de bovengelegen verdiepingen hebben nieuwe balkons aan de achterzijde. Ook deze woningen zijn eerst volledig gestript en vervolgens volledig verbouwd. De oude kozijnen aan de voor- als achterzijde zijn vervangen. Het pand is aangekocht om te houden als belegging voor de lange termijn. Uit een recente funderingsonderzoek is gebleken dat deze een code 2 heeft. Het pand staat er prima bij en is reeds gesplitst.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, discretie en snelheid voorop staan.

Indien u iemand kent welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst, dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?