Voer uw zoekwoord in

Pieter Aertszstraat 33

Pieter Aertszstraat 33

IN Gerealiseerd, Verkocht
Doel project:
Verkoop
Object:
Geheel pand
Oplevering:
Oppervlakte:
400m2
Status:
Verkocht
Makelaar:
Heule Makelaardij
Over het project

Het pand aan de Pieter Aertszstraat 33 is in 2011 aangekocht door Stadswacht B.V. In september 2013 is Stadswacht B.V. begonnen met de renovatie en zijn de appartement in februari 2014 turn key opgeleverd aan diverse kopers.

Het pand aan de Pieter Aertszstraat 33 is door Stadswacht aangekocht 2011. Bij aankoop was het pand op de begane grond en souterrain na volledig verhuurd. De medewerkers van Stadswacht hebben na de aankoop de huurders van de 1e, 2e en 3e + 4e etage begeleid in het vinden van een alternatieve huurwoning zodat het pand grondig kon worden verbouwd. Nadat het volledige pand van binnen is gesloopt is er in september 2014 begonnen met de renovatie. De renovatie werkzaamheden bestonden uit het dichtzetten van de lichtschacht, het vergroten van de 4e verdieping met daarboven een dakterras. De balkons ter hoogte van de eerste, tweede en derde etage zijn verdiept tot 2 meter. Tevens is de betonnen vloer in de kelder vervangen en is deze opnieuw gefundeerd.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit voorop staan.

Indien u iemand weet welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?