Voer uw zoekwoord in

Tolstraat 79

Tolstraat 79

IN Gerealiseerd, Verkocht
Doel project:
Verkoop
Object:
Geheel pand
Aantal lagen:
5
Oppervlakte:
400m2
Status:
Afgerond
Makelaar:
Draaijer
Over het project

Het pand aan de Tolstraat 79 is door Stadswacht B.V. in augustus 2015 aangekocht.

Het pand bestaat uit dubbele benedenwoning verdeeld over de begane grond en 1e etage met diepe tuin. Twee woningen verdeeld over de tweede en derde etage en een ruime zolderverdieping welke nu in gebruik is als berging.

Na renovatie zal de woning op de begane grond worden uitgebouwd met 4 meter tot een woning van +/- 100m2 met diepe tuin. De woningen op de 1e, 2e als 3e etage krijgen allen een verdiepte balkon van 2×7 meter. De zolderetage zal worden omgebouwd tot woning met verdiepte balkon alsmede een dakterras. De kozijnen aan de voor- als achterzijde worden vernieuwd. De fundering zal i.v.m. de nieuw te realiseren uitbouw volledig worden vernieuwd.

De appartementen worden hoogwaardig opgeleverd en worden onder meer voorzien van luxe keukens en sanitair, een video intercom installatie, isolatievloer met een lamelparketvloer, gestucte wanden en geïsoleerde plafonds voorzien van inbouwverlichting, hoogglans afgewerkte paneeldeuren en vensterbanken, hardhouten ramen en kozijnen voorzien van dubbele isolerende beglazing, modern (deur-) beslag, c.v. installatie met vlakke paneelradiatoren.

Verkoop makelaar voor dit pand is makelaar Draijer te Amsterdam.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit voorop staan.

Indien u iemand weet welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?