Voer uw zoekwoord in

Tolstraat 79

Tolstraat 79

IN Gerealiseerd, Verkocht
Doel project:
Verkoop
Object:
Geheel pand
Oplevering:
Leeg
Aantal lagen:
5
Oppervlakte:
430m2
Status:
Afgerond en verkocht
Makelaar:
Draaijer
Over het project

Het pand aan de Tolstraat 79 is door Stadswacht B.V. in augustus 2015 aangekocht.

Het pand bestond uit een dubbele benedenwoning verdeeld over de begane grond en 1e etage met diepe tuin. Twee woningen verdeeld over de tweede en derde etage en een ruime zolderverdieping welke in gebruik was als berging.

De fundering van het gehele pand is vernieuwd. De woning op de begane grond is vergunningsvrij uitgebouwd met 4 meter tot een woning van +/- 100m2 met diepe tuin. De woningen op de 1e, 2e als 3e etage hebben allen een verdiepte balkon van 2×7 meter. De zolderetage is omgebouwd tot woning met verdiepte balkon alsmede een royaal dakterras. De kozijnen aan de voor- als achterzijde zijn vervangen en vernieuwd.

De appartementen zijn hoogwaardig opgeleverd en zijn o.a. meer voorzien van luxe keukens en sanitair, een video intercom installatie, isolatievloer met een lamelparketvloer, strakke wanden en geïsoleerde plafonds voorzien van inbouwverlichting, hoogglans afgewerkte paneeldeuren en vensterbanken, hardhouten ramen en kozijnen voorzien van dubbele isolerende beglazing, modern (deur-) beslag, c.v. installatie met vlakke paneelradiatoren.

Verkoop makelaar voor dit pand was makelaar Draijer te Amsterdam.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit voorop staan.

Indien u iemand weet welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?