Voer uw zoekwoord in

Albert Cuypstraat 20

Albert Cuypstraat 20

IN Gerealiseerd, Beleggingen
Doel project:
Belegging
Object:
Geheel pand
Aantal lagen:
5
Oppervlakte:
280 m2
Status:
Verhuurd
Over het project

Het pand aan de Albert Cuypstraat 20 is in december 2012 tezamen met nummer 22 door Stadswacht B.V. aangekocht.

In mei 2015 zijn we begonnen met een totale renovatie van het pand op nummer 20

Het pand bestaat uit een bedrijfsruimte op de begane grond en ieder 3 bovenwoningen met een zolderverdieping. De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een uitbouw en is verhuurd aan een reisbureau. Deze winkel is aangehouden als belegging. De bovenwoningen op nummer 20 hebben nieuwe balkons van 2 meter diep aan de achtergevel. In de kap verdieping zijn dakkapellen geplaatst. Tevens zijn er nieuwe kozijnen aan de voor- als achterzijde geplaatst. De drie woningen op nummer 20 zijn allen na de grondige renovatie verhuurd via Expat Housing en in beheer bij makelaar Van Staveren.

Uit een recente funderingsonderzoek is gebleken dat de fundering code II heeft. Het pand staat op eigen grond en is tevens direct gesplitst.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, discretie en snelheid voorop staan.

Indien u iemand kent welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst, dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Open chat
1
Waar kan ik je mee helpen?