Over dit project

Het pand aan de Van der Hoopstraat 127 is in december 2014 aangekocht door Stadswacht B.V. Medio juni 2016 begint Stadswacht B.V. met de complete renovatie. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het vernieuwen van de fundering, het maken van interne constructieve wijzigen en wijzigen van de indelingen op iedere verdieping. De balkons aan de achterzijde worden vernieuwd door nieuwe stalen balkons. De kozijnen aan de voor- als achterzijde worden vervangen door HR++ kozijnen. De zolder etage, voorheen berging zal een zelfstandige woning worden met een opbouw en terrassen aan de voor- als achterzijde. Kortom, het pand wordt in ieder geval volledig en grondig gerenoveerd. De woningen worden vervolgens verhuurd via Expat Housing en beheerd via makelaar Draijer.

Ook uw pand verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit voorop staan.

Indien u iemand weet welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Vóór de renovatie