Over dit project

Stadswacht B.V. heeft in december 2014 aan de Tweede Hugo de Grootstraat 7+9 diverse appartementen gekocht.

Na de appartementen intern gesloopt te hebben zijn de appartementen volledig opnieuw opgebouwd met een verbluffend eind resultaat. De interne elektra als leidingen zijn volledig vernieuwd. De wanden zijn strak gestuukt en de originele balken zijn een belangrijke rol gaan spelen in het eind resultaat. De appartementen zijn deels verkocht en deels is aangehouden als belegging.

De appartementen zijn hoogwaardig opgeleverd en zijn onder meer voorzien van luxe keukens en sanitair, een video intercom installatie, isolatievloer met een lamelparketvloer, gestucte wanden en geïsoleerde plafonds voorzien van inbouwverlichting, hoogglans afgewerkte paneeldeuren en vensterbanken, modern (deur-) beslag, c.v. installatie met vlakke paneelradiatoren.

Verkoop via Mar. J. Heule Makelaardij.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit voorop staan.

Indien u iemand weet welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Vóór de renovatie

Na de renovatie