Over dit project

Stadswacht B.V. heeft het pand aan de Singel 190 te Amsterdam in december 2015 aangekocht en eind April 2016 afgenomen.

Nu de vergunningen reeds onherroepelijk zijn, is begonnen met de aanvang van de werkzaamheden. Allereerst zijn de verdiepingen volledig intern gesloopt. De woning van 300m2, verdeeld over 2 etages met nog vele originele details zal op een ongekende luxe manier worden afgebouwd. Op de bel-etage is de woonkamer van +/- 70m2 en plafonds van 3,90 meter hoog met een prachtig uitzicht over de Singel. Vanuit de woonkamer toegang tot de patio. In het achterhuis de ruime eetkamer met een prachtige schouw uit de 18e eeuw. Vanuit de eetkamer geeft de nieuw te realiseren balkon toegang tot de ruime binnentuin. Tevens op de bel-etage de separate keuken welke zal worden opgeleverd met Gaggenau apparatuur. In het souterrain met een hoogte van +/- 3 meter is in het voorhuis een studio appartement voor de au-pair. Tevens in het voorhuis, 1 extra ruime slaapkamer, 2 luxe badkamers en meerdere bergruimtes. Onder de patio is een gewelf welke zal fungeren als wijnkelder. In het achterhuis de masterbedroom met eigen badkamer en toilet. De woning zal worden afgewerkt met een visgraatvloer en worden afgehangen met stalendeuren. De kozijnen voor als achter worden vernieuwd.

Verkoop start medio januari 2017.

Ook uw pand(en) verkopen? Wij kopen altijd zonder voorbehoud van financiering en zijn een organisatie waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit voorop staan.

Indien u iemand weet welke genegen is om zijn of haar pand te verkopen en Stadswacht B.V. komt met diegene tot een overeenkomst dan betalen wij u een aanbreng fee van 2%.

Vóór de renovatie